fbpx
Летница Треил
18 км
750 м+
6 часа
Пријави се сега
19 СЕПТ 2020, 10:00
17,8 км
750 м Д+
1,020 м Д-
6 часа макс.
1,631 мнв.
686 мнв.
900 ден. до 13.09.2020 

18 км / 750 м+

Летница Треил стартува во селото Рамне и нуди панорамски слики од градот Охрид, Охридското Езеро и планината Јабланица и ги предизвикува учесниците на брза трка до последниот чекор низ целта - во градот Охрид покрај градскиот плоштад. 

Одлична можност за почетниците да стекнат основно искуство во планинското трчање во лесни и незаборавни 18км и 750 метри искачување.

Правила и прописи

Мораш да имаш над 16 години и да си целосно свесен за своите физички и ментални граници - ајде да му покажеме на светот за што си способен!

Ковај стратегија на Google Earth со kml фајлот и стави го gpx фајлот на спортскиот часовник или на мобилна апликација во случај да кризираш за време на трката.

Запомни ги - за да сè мине во најдобар ред и да не излезе после дека „тоа не го пишувало никаде“.

Правила и прописи
Технички детали
GOLD SPONSORS
PONT
SILVER SPONSORS
BRONZE SPONSORS
SUPPORTERS
MEDIA PARTNERS
PARTNER RACES
RACE FRIENDS
© 2019 Ohrid Ultra-Trail®
clock-oflagarrows-harrow-circle-uparrow-circle-downmoneycloud-downloadflag-checkeredlevel-uplevel-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram